Őszi kerékpártúra a Gátsori erdőn keresztül Kelebiára

A Homokháti Bringaklub 2013 óta szervez kerékpártúrákat a Homokhátságon.  Ha szeptember, akkor Palics, vagyis a kedvelt palicsi túra következne, de a járványhelyzet közbeszólt…
A szervezők arra az elhatározásra jutottak, hogy a túrát nem mondják le, hanem a palicsi túra útvonalával párhuzamosan, csak néhány kilométerrel odébb,  az ország határain belül  megrendezik az őszi rendezvényt, amelynek időpontja 2020. szeptember 19.

Ezúttal is Zákányszékről a Lengyel  térről indulva lehet a távot  teljesíteni,  ami reggel 9 órai indulást jelent és kb. 18 órai visszaérkezést, az út teljes hossza  75  km.
További három helyen lehet csatlakozni a túrához, 9.30 órakor Mórahalmon a Szent László Parkban (a templom előtt), Ásotthalmon a Szent István téren 10.15 órakor (a polgármesteri hivatallal szemben), valamint Gátsoron a közösségi háznál, ahol egy pihenőt tart a csapat, és 11.30 órakor indulnak tovább Kelebiára.

Itt hívnánk fel a figyelmet, hogy a Gátsori erdőn át vezető erdei út  különösen szép vidéken vezet át,  ősszel igazán színes látványt mutat.
A túrán ingyenesen lehet részt venni, de regisztrálni kell. Regisztrálni az esemény hivatalos facebook oldalán lehet az eseményen való részvétel  bejelölésével.
14 év alattiak csak szülői felügyelettel vehetnek részt az eseményen.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt, a kerékpároknak meg kell felelnie a KRESZ-ben előírtaknak.
Az esemény itt érhető el:
 https://www.facebook.com/events/338725537314094

Akik nem használnak facebookot, azoknak jelentkezni e-mailben az info@homokhatibringaklub.hu címen lehet. Bővebb infó a +36 30 606 23 58-as számon kérhető, valamint a Homokháti Bringaklub facebook oldalán.

A tavalyi őszi túra képei itt tekinthetőek meg:

https://www.facebook.com/pg/bringaklub/photos/?tab=album&album_id=2592479867474787Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük